Monday, 24 September 2012

Lame Tak Update :D

Greeting Text

Subhanallah, indahnye ciptaanMu  ;)
haii :D lame aku tak update kan ? dah berhabuk blog aku ni . tambah pulakk dgn sarang labah2 . HHAHA ! merapu je lbih :D mesti korang rinduu nak bace entry aku kan ? hihi *perasan btol aku ni* aku nak story mory psal aku pergy Kem kat Angullia Beach Resort and Anniversary aku yg ke 6bln . hihi .

best gile pergy Angullia . lawa gile tempat dia . pantai pun Fuhhhh ! lawa gilee ! tak rugi la cikgu aku pilih tempat ni . dah la air cond kat bilik aku sejuk nak mampus ! boleh mampus aku dduk dlm tu kalau tak pkai sweater . HAHAHA ! takde la smpai mampus . cume aku nak bgtau betapa sejuknye air cond and suasana tempat tu . aku pergy  kem ni hari Jumaat . pelik takk ? biasenye hari Khamis . tp , nak buat mcm mane , pergi je laa :D

smpai je aku and the geng ambik kunci terus masuk bilik . baru je nak beradu , cikgu sruh pergi dewan sbb ad taklimat *hancur harapan* :( nsib baek taklimat sekejap jee . hihi . lpas pergi dewan , balik bilik kemas yg mane patut , mandi , solat terus pergi makan .lpas makan ada kelas smpai pukul 5 . abis kelas skali lgi makan . korang tau tak , dkt tempat kiteorg mkn ada playground . dgn muke tak malunyee , kiteorg naek maen . HAHAHA ! pdhal dah ada notis kat situ tulis , 12TAHUN DAN KEBAWAH . roll bawah tengok gbr muke budak2 tak tau maluu :D

with my Sahabat , Ainul Izzati :D
 termenungg jee keje kawan aku sorangg nim :D

Bieyy Montel :D

Aishah Nasuha and Muliani Aina :D

with Captain Khairi :P
MulianiAina , AliaHanani and AinulIzzati :D

kawannn :D
 puas je jd budak2 bawah umur , kiteorg prgi pntai . hihi . sumpah gua cakap kat luu , pantai dia cantik gilee ! sumpah waa tak tipuu luu ! HAHA ! :D kat pntai pun kiteorg ambk gbr :D *roll*
AqilahFaqihah , AinulIzzati and SarahBatrishia :D
ni la kawan2 akuuu :D

KAMI SAHABAT ! :D
penat posing kat pantai , kiteorg balik bilik , siap2 klas mlm . hihi . klas mlm abs pukul 10.30 . best derr jalan malam2 kat situu . pergy kedai kat tepi pntai beli maggi . hihi . tak sedar2 diri tu nak exam 1minggu lbihh je lgi :D malm pun kiteorg smpat bergambar . hihi

mek wahi gambor . bukan aku , tp , tepi aku tuu :P

Sayangg mu Sahabat ! :*
hari kedua , 22Sept birthday member aku . Iqlima Ibrahim . Happy Birthday Sayangg ! ILoveYou :* geng aku ingat nak suprisekan dia kat pntai malam tu , tp , Allah tak mengizikan . ada peristiwa yg trjadi malam tu . aku tunjuk gbr ptg tuu dahh la :)

Puan NorAini and Encik Mansor daughter's :D

MAM :D

mekk montell :*



meknul and yaniee :D
 230912 , hari last kiteorg kt sanee . sayanggnyee nak tinggal :( sempat snap due keping jee lam fon akuu . hihi

mek comeyy :D

NAHM and MAM :D
mase ni time ontheway nak balik dewan . hihi . keluar jap sbb kat dlm tu sejukk nak mampus . and sblum trlupe , aku nak ucapkan Happy Anniversary hubby ! :* ILoveYouSoMuchh sayangg ! dah macam2 masalah dan dugaan yg kite lalui kan ? thanks for this 6month :D hopee hubungan kitee smpai syurga k ? :) saya terima seadanye awak , kekurangan dan kelebihan awak sayangg :D 

Saya Sayangg Awakk :)
bia la ni gambar 1st date kite pun , tp ttap kenangan utk saya :D

Saya Sayangg Awakk Amir Safwan Suhairulmizam ! :D

No comments: